ToimistosiivousToimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun ja kannamme vastuun asiakkaan toimitilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Ammattitaitoiset siivoojamme ovat yrityksemme perusta.
Palveluihimme kuuluvat kaikki siivouspalvelut sekä tarvittaessa myös toimitamme toimitiloihin hygieniatuotteet asiakkaalle(saippuat, käsipyyhkeet, vessapaperit, roskapussit yms.).

SuursiivousMeillä YMI- siivouksen ammattitaitoset siivoojat hoitavat kaikki suursiivoukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Hoidamme siivouksen kaikkiin paikkoihin, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, myymälä, ravintola, sairaala- ja terveydenhoitotila tai porraskäytävä.

IkkunapesuHoidamme asiakkaidemme ikkunanpesut vaivattomasti ja asikkaalle helposti. Ikkunanpesut eivät vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä vaan tarvittaessa siirrämme huonekalut ja pikkuesineet työn tieltä.

Rakennus- ja loppusiivouksetRakennusten loppusiivous, Rakennusraivaus, Työmaa-aikainen siivous, Rakennustyömaan logistiikkapalvelut, Saneeraustyömaiden pölynhallinta ja siivous